Ändra ett diagrams utseende
Under Stilformat i diagramgranskaren kan du ändra diagrams utseende.
1.
Tips!  Du kan dubbelklicka på ett befintligt diagram i layoutläget om du vill öppna dialogrutan Inställning av diagram.
2.

Välj ett koordinerat färgschema för datapunkter. Om du väljer En färg bör du välja en och samma färg för alla dataserier i diagrammet.
Välj fyllningsformat och färg på bakgrunden, eller välj Genomskinlig om du inte vill ha bakgrundsfyllning. Om du väljer ett toningsformat väljer du vilka färger som ska tonas ut i bakgrunden.
Bubblans genomskinlighet
(Endast bubbeldiagram)
Välj Visa överordnade stödlinjer eller Visa underordnade stödlinjer och välj linjefärg.
3.
Om du väljer Visa teckenförklaring under Diagram i diagramgranskaren kan du ändra följande:

Upptill, Nedtill, Vänster eller Höger om du vill ändra diagramförklaringens position.
4.

Obs!  Inställningar för axeletiketter gäller inte cirkeldiagram.
5.
6.
Klicka på Skriv ut eller Spara som layout (snabbdiagram) eller Klar (diagram i layoutläge) om du vill avsluta. Mer information finns i Skapa snabbdiagram eller Skapa och redigera diagram i layoutläget.