Sätta in QuickTime-filmer och QuickTime-multimedia i containerfält
Du kan lägga till en QuickTime- eller QuickTime VR-film i en post genom att sätta in den i ett containerfält. Du kan också sätta in andra multimediafilformat som stöds av QuickTime. En lista över format som stöds finns i Använda data i containerfält.
Så här sätter du in en film eller ett annat filformat som stöds av QuickTime:
1.
2.
Välj Sätt in > QuickTime.
Om det här menyobjektet är nedtonat är antingen inte programmet Apple QuickTime installerat på datorn (Windows), eller så är fältet en interaktiv container. Mer information finns i Arbeta med innehåll i interaktiva containrar.
3.
4.
Obs!  I FileMaker Pro importeras inte filen. En referens till filen lagras bara och systemet håller reda på var den finns på hårddisken.
Relaterade avsnitt
Problem med att lägga till och visa data
Spela upp QuickTime- och QuickTime VR-filmer i containerfält
Radera data från containerfält
Om containerfält