Arbeta med innehåll i interaktiva containrar
Du kan arbeta interaktivt med PDF-, ljud- och videofiler i en interaktiv container. Du kan exempelvis bläddra bland sidorna i en PDF-fil, zooma in och ut och kopiera text.
Du kan dra en fil från Windows Explorer (Windows) eller Finder (OS X) till en interaktiv container. Om du drar in flera filer infogas endast den första filen i fältet.
Mer information om att arbeta med PDF-filer i interaktiva containrar finns i Arbeta med PDF-filer i interaktiva containrar.
Arbeta med ljudfiler i interaktiva containrar
Tänk på följande när du arbetar med ljudfiler i interaktiva containrar:
 •
Om du vill infoga en ljudfil i en interaktiv container väljer du Sätt in > Ljud/video i bearbetningsläget. Det här menyobjektet ersätter Sätt in > QuickTime.
 •
När alternativet Starta uppspelning automatiskt är markerat i Granskare börjar ljudfilen att spelas upp när du visar posten. Om alternativet inte är markerat spelar du upp ljudfilen genom att klicka på uppspelningsreglaget.
 •
Arbeta med videofiler i interaktiva containrar
Tänk på följande när du arbetar med videofiler i interaktiva containrar:
 •
Om du vill infoga en videofil i en interaktiv container väljer du Sätt in > Ljud/video i bearbetningsläget. Det här menyobjektet ersätter Sätt in > QuickTime.
 •
När alternativet Starta uppspelning automatiskt är markerat i Granskaren börjar videofilen att spelas upp när du visar posten. Om alternativet inte är markerat spelar du upp videon genom att klicka på uppspelningsreglaget.