Instellingen van popover wijzigen
Gebruik het dialoogvenster Popover-instellingen om instellingen van popovers te wijzigen.
Zo wijzigt u de instellingen voor een popover:
1.
 •
Als de popover is gesloten: dubbelklik op de popover-knop of selecteer de popover-knop en kies Opmaak > Popover weergeven en dubbelklik dan op de popover.
 •
2.

Schakel Titelbalk tonen in of uit.
 •
Klik op Links Popover-venster naar links, Rechts Popover-venster naar rechts, Boven Popover-venster naar boven of Onder Popover-venster naar onder.
Een of meerdere scriptactiveringen toewijzen aan de popover (als u wilt dat een script wordt uitgevoerd wanneer u het popover opent of verlaat)
Klik op Scriptactiveringen instellen en kies één of meerdere scriptactiveringen. Raadpleeg Scriptactiveringen instellen en Scripts maken voor het automatiseren van taken.