Werken met popovers in lay-outs
Gebruik popovers om gegevens eenvoudiger in te voeren en weer te geven. Een popover is een lay-outobject waarmee u kunt werken met velden, tekst en andere objecten in een lay-out. Via popovers hebt u toegang tot extra details of besturingselementen voor uw gegevens zonder naar een andere lay-out of ander venster te hoeven gaan zodat u de context van uw werk behoudt.
Als u een popover wilt toevoegen aan lay-out, maakt u in de lay-outmodus een popover-knop. Een gekoppeld popover wordt samen met de popover-knop gemaakt. U kunt vervolgens velden en andere objecten toevoegen aan de popover.
Als u wilt werken met een popover in de modus Bladeren, klikt u op de popover-knop om de popover te openen. Net als bij lay-outs kunt u gegevens in velden in een popover invoeren en bekijken, grafieken bekijken, Web Viewers gebruiken, werken met vensterbesturingselementen, enzovoort.
Onderwerpen in deze sectie
Een popover toevoegen
Instellingen van popover wijzigen
Popovers verplaatsen en vergroten/verkleinen
Popovers kopiëren, dupliceren en verwijderen
Objecten in popovers selecteren en ermee werken