BijTimer-script installeren
Doel
Voert een opgegeven script uit met het opgegeven interval. Hierbij wordt één timer per venster geïnstalleerd. Nadat het opgegeven interval is verstreken, wordt het opgegeven script uitgevoerd als de toepassing weer inactief is.
Opmaak
BijTimer-script installeren [“<script>”; Parameter: <scriptparameter>; Interval: <getal>]
Opties
Klik op Opgeven om de opties voor de variabele op te geven:
 •
Script opgeven is het script dat u wilt uitvoeren.
 •
Interval is de waarde in seconden dat de timer wacht voordat deze het script uitvoert.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
Instant Web Publishing
Nee
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 10.0
Beschrijving
Deze stap wordt herhaald tot het venster waarin de stap wordt uitgevoerd wordt gesloten of de opties erin veranderen. U kunt de stap ook stoppen door een andere scriptstap BijTimer-script installeren op te geven voor het venster zonder een script op te geven.
Het standaardinterval is leeg; u moet een script en een interval opgeven. Door interval leeg te laten annuleert u elk BijTimer-script dat wordt uitgevoerd voor het geselecteerde venster.
Voorbeelden
In het volgende voorbeeld wordt elke tien minuten het script MijnScript uitgevoerd.
BijTimer-script installeren [“MijnScript”; Interval: 600]
Naslaggegevens voor scriptstappen (lijst met categorieën)
Scriptactiveringen instellen
Variabelen gebruiken