Problemen met het hosten van bestanden oplossen
Problemen met het hosten van een bestand
 •
Andere fouten en oplossingen
 •
Als FileMaker Pro niet reageert, stopt u de toepassing en start u deze opnieuw. Als dat niet helpt, start u de computer opnieuw op en probeert u het opnieuw.
 •
 •
U kunt geen bestanden hosten uit twee verschillende exemplaren van FileMaker Pro op één computer. Als er twee exemplaren van FileMaker Pro actief zijn, sluit u er één af en opent u het gedeelde bestand in het andere nog actieve exemplaar.
 •
Uitvoering van FileMaker Pro en FileMaker Server op dezelfde computer wordt niet ondersteund. Als u het bericht krijgt dat in FileMaker Pro samengebruik van bestanden niet mogelijk is doordat een andere gebruiker op deze computer al bestanden samengebruikt in FileMaker Pro, sluit u beide toepassingen af en start u slechts één toepassing.
 •
Het IP-adres wordt mogelijk gebruikt voor een andere computer op het netwerk, of u gebruikt het IP-adres van een andere computer. Vraag uw netwerkbeheerder om advies.
 •
De computer is mogelijk ingesteld voor DHCP, maar er is geen DHCP-server voor dynamische toewijzing van IP-adressen aanwezig. Controleer bij uw netwerkbeheerder of het netwerk correct is ingesteld.
 •
 •
Als uw systeem is ingesteld voor Ipv6 maar andere systemen die proberen toegang ertoe te krijgen dat niet zijn, gebruikt u zo mogelijk weer een Ipv4-adres.
Verwante onderwerpen
Databases op de hostcomputer worden niet weergegeven
Database op het netwerk is traag