Problemen met het sluiten van bestanden oplossen
Niet alle bestanden kunnen worden gesloten (ze worden automatisch opnieuw geopend)
 •
 •
 •
Ga in elk bestand via het venstermenu voor lay-outs naar een lay-out zonder gerelateerde velden en sluit elk bestand.
 •
Maak in elk bestand een script dat elk bestand in het bestandssysteem sluit. Stel vervolgens op het tabblad Scriptactiveringen van het dialoogvenster Bestandsopties in dat dat script wordt uitgevoerd wanneer het bestand wordt gesloten (met scriptactivering BijLaatsteVensterSluiten). Zie Opties instellen voor bestanden voor meer informatie. U kunt bijvoorbeeld het volgende script gebruiken voor een bestand met de naam Producten.fmp12:
Sluiten [Facturen.fmp12]
Sluiten [Klanten.fmp12]
Sluiten [Artikelen.fmp12]