OLE-objecten opslaan in hun oorspronkelijke opmaak (Windows)
In FileMaker Pro 12 kunnen geen OLE-objecten in containervelden of in lay-outs worden ingevoegd. Als uw FileMaker Pro-database OLE-objecten bevat, kunt u na conversie van de database de OLE-objecten activeren en opslaan in hun oorspronkelijke toepassingen.
U kunt als volgt een OLE-object activeren en opslaan als een bestand in de oorspronkelijke opmaak:
1.
Als het OLE-object bijvoorbeeld een bitmapafbeelding is, is de opdracht Bitmapafbeelding openen.
De toepassing waarmee het object is gemaakt wordt geopend.
2.
Sla bijvoorbeeld een Excel-object op als een xslx-bestand.
Raadpleeg de documentatie bij die toepassing voor meer informatie.
Opmerkingen
 •
Als u een OLE-object wilt bewerken, dubbelklikt u op het object en kiest u op de menubalk Bewerken > Object > <bestandstype> bewerken. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik buiten het object om de wijzigingen op te slaan.
 •
U kunt OLE-objecten niet exporteren vanuit een database die is gemaakt in FileMaker Pro 12 of lager.