Voorbeeld van gegevensinvoer
Dit is een voorbeeld van een scenario voor gegevensinvoer. De gebruiker start een recursief script (Invoer starten) dat eerst het subscript Gegevens invoeren oproept en vervolgens zichzelf. Het script Gegevens invoeren laat de gebruiker gegevens in een record invoeren. Vervolgens roept het script zichzelf op om de gebruiker gegevens in andere records te laten invoeren.
Opmerking  U kunt een knop aan het invoerscherm toevoegen om een script uit te voeren dat een rapport afdrukt.
Voorbeeld van Invoer starten
In het volgende voorbeeld roept de eerste scriptstap Uitvoeren het script Gegevens invoeren op. De tweede scriptstap Uitvoeren roept zichzelf op.
Script uitvoeren ["Gegevens invoeren"]
Script uitvoeren ["Invoer starten"]
Voorbeeld van Gegevens invoeren
In dit voorbeeld wordt in de eerste stap een record gemaakt. In de volgende stap wordt het script onderbroken, zodat de gebruiker gegevens kan invoeren. Het script wordt hervat als de gebruiker op Doorgaan klikt. De laatste scriptstap Uitvoeren roept zichzelf op, zodat de gebruiker gegevens in de volgende record kan invoeren.
Nieuwe record/nieuw verzoek
Script onderbreken/hervatten [Onbeperkt]
Script uitvoeren ["Gegevens invoeren"]