Gegevens worden niet correct weergegeven
Problemen met lettertypen, uitlijning of het afkappen van tekst
 •
Als het bestand op een bepaald platform is gemaakt en vervolgens naar verschillende platforms wordt verplaatst of op verschillende platforms wordt gebruikt, treden deze problemen mogelijk op vanwege verschillen tussen de besturingssystemen. Zie Problemen oplossen met lay-outs die voor zowel Windows als Mac OS zijn ontworpen voor oplossingen om deze problemen tot een minimum te beperken.
 •
Tekstopmaak (bijvoorbeeld vet of onderstrepen) is niet zoals verwacht
 •
Controleer de opmaak in de bladermodus. Zie Tekst opmaken in de bladermodus. Als u gegevens opmaakt in de bladermodus, wordt deze opmaak gebruikt in alle lay-outs waarin de gegevens voorkomen.
 •
Verwante onderwerpen
Het document wordt niet zoals verwacht weergegeven in de schermafdrukmodus