Door records bladeren
U kunt van de ene naar de andere record gaan met de navigatieknoppen op de statusbalk. U kunt ook het menu Records gebruiken.
Navigatieknoppen

•
Klik op het nummer van de actieve record boven de schuifregelaar of druk op Esc. Typ vervolgens het nummer van de gewenste record en druk op Enter (Windows) of Return (Mac OS).
 •
Kies op de menubalk Records > Ga naar record > Ga naar, typ het recordnummer van de gewenste record in het dialoogvenster Nummer opgeven en klik op OK.
Alleen records weergeven die geen deel uitmaken van de huidige gevonden reeks
Tip  U kunt ook het toetsenbord gebruiken om door records te gaan. Zie Sneltoetsen (Windows) of Sneltoetsen (Mac OS) voor meer informatie. Zie Ondersteuning voor het gebruik van een muiswieltje (Windows) of Ondersteuning voor het gebruik van een muiswieltje (Mac OS) voor meer informatie over het bladeren door records als uw muis een muiswieltje heeft.
Verwante onderwerpen
Records in een formulier, lijst of tabel weergeven
Records zoeken
Records sorteren