Ondersteuning voor het gebruik van een muiswieltje (Mac OS)
In FileMaker Pro voor Mac OS kunt u een aanwijsapparaat (muis) dat met een bladerwiel is uitgerust gebruiken om door records te bladeren, omhoog en omlaag te schuiven en in een veld of portaal dat met een verticale schuifbalk is opgemaakt, te schuiven.
Zo gebruikt u het muiswieltje om in de bladermodus door de records te bladeren:
 •
Plaats in de formulierweergave op de statusbalk de cursor op het boekpictogram of de schuifregelaar en draai aan het muiswieltje. Op deze manier bladert u door de records alsof u hebt geklikt op de linker- en rechterpagina's van het boekpictogram.
 •
In de formulier-, lijst- of tabelweergave plaatst u de cursor op het documentvenster en draait u aan het muiswieltje. Op deze manier bladert u door de lijst met records alsof u in de verticale schuifbalk op de knoppen Pijl-omhoog en Pijl-omlaag klikt.
Zo gebruikt u het muiswieltje in de overige modi:
 •
Plaats de cursor op het documentvenster, draai het muiswieltje om in de lay-out, schermafdruk of zoekopdracht naar boven of naar beneden te schuiven, alsof u in de verticale schuifbalk van het documentvenster op de knoppen Pijl-omhoog en Pijl-omlaag klikt.
Zo gebruikt u het muiswieltje om in de blader- en zoekmodus omhoog en omlaag te schuiven in een veld dat met een verticale schuifbalk is opgemaakt:
 •
Zo gebruikt u het muiswieltje om in de bladermodus omhoog en omlaag te schuiven in een portaal dat met een verticale schuifbalk is opgemaakt:
 •
Opmerking  Raadpleeg de documentatie die bij uw aanwijsapparaat is meegeleverd voor meer informatie over het gebruik ervan.