Afbeeldingen, films en geluiden vanuit het klembord plakken
U kunt afbeeldingen, films en geluiden vanuit het klembord in een containerveld plakken.
Zo plakt u afbeeldingen, films en geluiden vanuit het klembord:
1.
In de meeste programma's kunt u hiervoor de opdracht Kopiƫren gebruiken.
2.
Schakel in het FileMaker Pro-bestand over naar de bladermodus en geef de record weer waarin u wilt plakken.
3.
Klik in het containerveld en kies vervolgens op de menubalk Bewerken > Plakken.
Verwante onderwerpen
Problemen met het toevoegen en weergeven van gegevens oplossen
Gegevens uit containervelden verwijderen
Containervelden definiƫren