Verwijzingen > Naslaggegevens voor scriptstappen > Scriptstappen voor vensters > Venster sluiten

Venster sluiten

Sluit het actieve venster of een ander met name genoemd venster.

Zie ook

Opties

Met Huidig venster sluit u het actieve venster.

Met Vensternaam geeft u op welk venster FileMaker Pro Advanced moet sluiten.

Met Alleen huidig bestand beperkt u de overeenkomsten tot het huidige bestand (als u deze optie niet inschakelt, krijgt u alle beschikbare FileMaker Pro Advanced-bestanden als overeenkomst).

Compatibiliteit

Product

Ondersteund

FileMaker Pro Advanced

Ja

FileMaker Go

Ja

FileMaker WebDirect

Ja

FileMaker Server

Ja

FileMaker Cloud

Ja

FileMaker Data API

Ja

Custom Web Publishing

Ja

Runtime-oplossing

Ja

Afkomstig van

FileMaker Pro 6.0 of lager

Beschrijving

Als u het laatste venster van een bestand sluit, sluit u het bestand en wordt de uitvoering van het actieve script beëindigd. In Windows wordt FileMaker Pro Advanced ook afgesloten als er geen andere vensters geopend of verborgen zijn. Als u in FileMaker WebDirect het laatste venster sluit, wordt u bij de huidige websessie afgemeld.

Voorbeeld 1

Dit voorbeeldscript gaat naar een gerelateerde record in de tabel Facturen met de lay-out Facturen afdrukken, drukt de gegevens af en sluit het venster.

Ga naar gerelateerde record [Alleen gerelateerde records; Van tabel: "Facturen"; Met lay-out: "Facturen afdrukken"; Nieuw venster]
Afdrukken [Herstellen: Printer; Met dialoogvenster: Uit]
Venster sluiten [Huidig venster]

Voorbeeld 2

Dit voorbeeldscript sluit het huidige venster als dit verborgen is.

If [Get (VensterZichtbaar) = 0]
Venster sluiten [Huidig venster]
End If

Voorbeeld 3

Dit voorbeeldscript sluit het venster Factuurgegevens als dit geopend is.

If [PatternCount (WindowNames (Get (BestandsNaam) ) ; "Factuurgegevens")]
Venster sluiten [Naam: "Factuurgegevens"]