Registrering

Obs!  Följande information gäller serveradministratörer.
Ta dig tid att registrera din produkt genom att klicka på Hjälp-menyn > Registrera nu i FileMaker Server Admin Console. Genom att registrera programmet kan du få erbjudanden om uppgradering och andra kundfördelar.
Om du använder testversionen av FileMaker Server, måste du registrera din programvara innan du börjar använda den.
Information om registrering finns i “Registrering och kundsupport” i Installations- och konfigurationsguiden för FileMaker Server.