Granska och skriva ut information > Skriva ut information i tabeller och fält

Skriva ut information i tabeller och fält
Du kan skriva ut fältinformation från en eller flera tabeller eller från ett eller flera fält i en tabell.
Så här skriver du ut fältinformation från en eller flera tabeller:
1. Välj Arkiv > Hantera > Databas och klicka på fliken Tabeller.
2. Markera de tabeller som du vill skriva ut:
Du markerar en tabell genom att klicka på tabellnamnet.
Markera flera tabeller genom att Ctrl-klicka (Windows) eller Kommando-klicka (OS X) på varje namn.
Om du vill markera flera intilliggande tabeller klickar du på det första tabellnamnet och håller sedan ned Skift medan du klickar på det sista tabellnamnet.
3. Klicka på Skriv ut.
4. Klicka på OK (Windows) eller Skriv ut (OS X).
FileMaker Pro skriver ut fältnamn, fälttyper och formel- och inmatningstillval för varje tabell som du har markerat.
Så här skriver du ut fältinformation från enskilda fält i en tabell:
1. Välj Arkiv > Hantera > Databas och klicka på fliken Fält.
2. Välj en tabell i menyn Tabell.
3. Markera de fält som du vill skriva ut.
Du markerar ett fält genom att klicka på fältnamnet.
Markera flera fält genom att Ctrl-klicka (Windows) eller Kommando-klicka (OS X) på varje namn.
Om du vill markera flera intilliggande fält klickar du på det första fältnamnet och håller sedan ned Skift medan du klickar på det sista fältnamnet.
4. Klicka på Skriv ut.
5. Klicka på OK (Windows) eller Skriv ut (OS X).
FileMaker Pro skriver ut fältnamn, fälttyper och formel- och inmatningstillval för varje fält som du har markerat.
Relaterade avsnitt
Skriva ut poster