Skapa en lösning > Arbeta med plugin-program

Arbeta med plugin-program
C- eller C++-programmerare som är vana vid beräkningar i FileMaker Pro och FileMaker Pro Advanced kan skapa plugin-program som utökar FileMaker Pro-programmets funktionsuppsättning.
I detta avsnitt beskrivs hur du:
Skapar plugin-program och gör dem tillgängliga för användare.
Installerar plugin-program i lösningsfiler.
Konfigurerar lösningsfiler för kontroll av versionsinformation för plugin-program och automatisk uppdatering av plugin-program, om det behövs.
Obs!  I Windows kan FileMaker Pro 14 driftsättas som antingen ett 32-bitars eller ett 64-bitars program. I OS X körs FileMaker Pro bara som ett 64-bitars program. Det kan påverka kompatibiliteten med plugin-program som endast har stöd för en arkitektur. Att använda en kombination av FileMaker Pro och plugin-program som inte är kompatibla kan leda till oväntade resultat eller att FileMaker Pro slutar fungera. Om du behöver ta reda på om ett plugin-program har stöd 32-bitar, 64-bitar eller båda, kan du kontakta plugin-programmets utvecklare. Om du vill växla mellan 32-bitars- och 64-bitarsversionen av FileMaker Pro 14 i Windows eller inaktivera inkompatibla plugin-program besöker du FileMaker Knowledge Base på http://help.filemaker.com