Visa konton och ändra ordningen mellan dem
Dialogrutan Hantera säkerhet innehåller en lista över alla konton i en fil. Du kan visa den här kontolistan och ändra ordningen i den. Om det behövs kan du också ändra kontonas verifieringsordning, som bestämmer i vilken ordning FileMaker Server söker igenom kontolistan efter ett giltigt konto.
Obs!  Du behöver bara ändra verifieringsordningen mellan kontona i vissa situationer när FileMaker Server är värd för filen. Se Obs! i Skapa konton som verifieras via en extern server och i dokumentationen till FileMaker Server.
Så här visar du kontona för en fil:
Välj Arkiv-menyn > Hantera > Säkerhet.
Du ser konton på vänster sida.
Så här ändrar du verifieringsordningen för konton:
Relaterade avsnitt
Om kontona Admin och Gäst
Hantera konton