Tips om att skapa kontonamn och lösenord
Här följer några förslag på hur du skapar giltiga och säkra kontonamn och lösenord:
 •
Lösenord skiljer mellan versaler och gemener. Om du t.ex. definierar lösenordet zFotBollz2 godkänner FileMaker Pro inte zfotbollz2. När du anger ett lösenord för ett konto kontrollerar du att skiftlåstangenten på tangentbordet inte är aktiverad.
 •
 •
 •
 •
Kontonamn skiljer inte mellan versaler och gemener. Om du t.ex. anger ett kontonamn som Christian kan kontoanvändaren öppna filen genom att ange christian eller CHRISTIAN som kontonamn.
 •
 •
 •
Om det inte går att skapa ett unikt konto för varje användare kan du i stället använda gruppkonton för användare med mer begränsad behörighet och enskilda konton för användare med större behörighet.