Lägga till rullningslister till fält
Du kan lägga till en vertikal rullningslist till höger om ett fält om du vill se mer information än vad som får plats inom fältets ramar i bearbetningsläget. (Du kan inte lägga till rullningslister till containerfält, repeterade fält eller fält som har utformats för att använd en värdelista.) Rullningslistor kan visas hela tiden eller när du rullar i fältet.
Obs!  Du kan också lägga till en rullningslist i en portal. Mer information finns i Skapa portaler för att visa relaterade poster.
Så här lägger du till rullningslister till fält:
1.
Mer information finns i Markera objekt. Om du i stället vill ange attribut för fält som läggs till senare börjar du utan att något fält är markerat.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Data.
3.
I fältområdet, vid Styr formatmall, väljer du Redigeringsruta.
4.
Välj Visa vertikal rullningslist och välj sedan ett av följande:
 •
Alltid (standard) visar rullningslisten oavsett om du rullar eller inte
Vid rullning visar rullningslisten endast vid rullning