Venster verplaatsen/vergroten of verkleinen

Doel
Met deze scriptstap past u de afmetingen of de locatie van het gekozen venster aan.
Zie ook
Opmaak
Venster verplaatsen/vergroten of verkleinen [Huidig venster/Naam: <naam van venster>; Huidig bestand; Hoogte: <n>; Breedte: <n>; Boven: <n>; Links: <n>]
Opties
 •
Met Huidig venster selecteert u het huidige voorgrondvenster wanneer de scriptstap wordt uitgevoerd.
 •
Bij Vensternaam selecteert u een geopend venster met de naam.
 •
Met Alleen huidig bestand beperkt u de overeenkomsten tot het huidige bestand (als u deze optie niet inschakelt, krijgt u alle beschikbare FileMaker Pro-bestanden als overeenkomst).
 •
Bij Hoogte geeft u de hoogte van het aangepaste venster op in punten.
 •
Bij Breedte geeft u de breedte van het aangepaste venster op in punten.
 •
Bij Afstand van boven geeft u de afstand van het aangepaste venster vanaf de bovenkant van het scherm (OS X) of vanaf de bovenkant van het FileMaker Pro-venster (Windows) op in punten.
 •
Bij Afstand van links geeft u de afstand van het aangepaste venster vanaf de linkerkant van het scherm (OS X) of vanaf de linkerkant van het FileMaker Pro-venster (Windows) op in punten.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Nee
FileMaker Go
Nee
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Het aangepaste venster houdt dezelfde lay-out, tabel, gevonden reeks en actieve record als het oorspronkelijke venster.
Opmerkingen
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Klantinfo, positioneert het venster in de linkerbovenhoek van het FileMaker Pro-venster (Windows) of de linkerbovenhoek van het scherm (OS X) en vergroot of verkleint het venster.
Ga naar lay-out ["Klantinfo"]
Venster verplaatsen/vergroten of verkleinen [Huidig venster; Hoogte: 400; Breedte: 600; Boven: 0; Links: 0]
Verwante onderwerpen
Nieuw venster scriptstap
Ga naar gerelateerde record scriptstap