Ga naar lay-out

Doel
Schakelt over naar de opgegeven lay-out.
Opmaak
Ga naar lay-out ["<lay-outnaam of lay-outnummer>"]
 •
Originele lay-out is de actieve lay-out wanneer het script wordt gestart.
 •
Met Lay-out geeft u de naam van een lay-out op in de lijst met lay-outs die zijn gedefinieerd in uw bestand.
 •
Met Lay-outnaam d.m.v. berekening geeft u een formule op waarvan het resultaat een geldige lay-outnaam is.
 •
Met Lay-outnummer d.m.v. berekening geeft u een formule op waarvan het resultaat een geldig lay-outnummer is. (lay-outnummers komen overeen met de volgorde van de lay-outs in het bestand).
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Door deze scriptstap aan het begin van een script op te nemen zorgt u ervoor dat de gebruiker met de juiste lay-out begint.
Opmerkingen
 •
 •
 •
Definieer een niet-opgeslagen berekeningveld met de Get(LayoutNummer) functie en plaats dat op uw lay-outs om de lay-outnummers van uw lay-outs te controleren.
 •
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript opent een nieuw venster en gaat naar het resuméveld op de lay-out Factuurgegevens.
Nieuw venster [Stijl: Document]
Ga naar lay-out ["Factuurgegevens"]
Ga naar veld [Facturen::Resumé]
Voorbeeld 2
Dit script controleert op welk apparaat de database draait en gaat naar de juiste lay-out.
If [PatternCount(Get(ApplicatieVersie); "iPad")]
Ga naar lay-out ["iPad klanten"]
Else If [PatternCount(Get(ApplicatieVersie); "Pro")]
Ga naar lay-out ["Klanten"]
Else
Ga naar lay-out ["iPhone klanten"]
End If
Records sorteren [Herstellen; Geen dialoogvenster]
Verwante onderwerpen
Nieuw venster scriptstap
Get(LayoutToegang) functie
Get(LayoutNaam) functie
Get(LayoutNummer) functie
Get(LayoutTabelNaam) functie