Wachtwoord wijzigen

Doel
Wijzigt het wachtwoord van de huidige account.
Opmaak
Wachtwoord wijzigen [Vorig wachtwoord: <vorig wachtwoord>;
Nieuw wachtwoord: <nieuw wachtwoord>; Geen dialoogvenster]
 •
Bij Vorig wachtwoord voert u het vorige wachtwoord voor de actieve account in.
 •
Bij Nieuw wachtwoord voert u het nieuwe wachtwoord voor de actieve account in.
 •
Als u de optie Zonder dialoogvenster inschakelt, wordt het dialoogvenster Wachtwoord wijzigen niet weergegeven wanneer deze scriptstap wordt uitgevoerd. Wanneer deze optie is ingeschakeld, gebruikt FileMaker Pro de letterlijke wachtwoordinformatie die is opgeslagen met de scriptstap of genereert een nieuw wachtwoord op basis van een berekening.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Gedeeltelijk
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Gedeeltelijk
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 7.0
Beschrijving
Deze scriptstap geeft het dialoogvenster Wachtwoord wijzigen weer, tenzij de optie Zonder dialoogvenster is ingeschakeld. Met de scriptstap Wachtwoord wijzigen kunt u uw wachtwoord wijzigen, maar niet uw toegangsprivileges.
Opmerkingen
 •
 •
 •
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript opent het dialoogvenster Wachtwoord wijzigen elke tiende keer dat de database wordt geopend om de gebruiker te stimuleren zijn of haar wachtwoord regelmatig te wijzigen. Wordt gestart door de scriptactivering BijEersteVensterOpenen.
Veld instellen [Accounts::Aantal keer geopend; Accounts::Aantal keer geopend + 1]
If [Accounts::Aantal keer geopend = 10]
Veld instellen [Accounts::Aantal keer geopend; 0]
Wachtwoord wijzigen [ ]