Account verwijderen

Doel
Verwijdert de opgegeven account.
Opmaak
Account verwijderen [Accountnaam: <accountnaam>]
 •
Met Accountnaam kunt u de naam van de bestaande FileMaker Pro-account opgeven die moet worden verwijderd.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 7.0
Beschrijving
 •
 •
U kunt deze scriptstap alleen uitvoeren als aan u de privilegeset Volledige toegang is toegewezen. Als u wilt toestaan dat gebruikers zonder volledige toegangsprivileges deze scriptstap uitvoeren, klikt u met de rechtermuisknop op het huidige script in het scriptvenster en kiest u Volledige toegangsprivileges verlenen.
 •
 •
Voorbeeld 1
Deze scriptstap verwijdert de account Verkoop.
Account verwijderen [Accountnaam: "Verkoop"]
Voorbeeld 2
Dit voorbeeldscript verwijdert de huidige account als deze privileges voor volledige toegang heeft.
If [Get(HuidigeNaamPrivilegeset) ≠ "[Volledige toegang]"]
Account verwijderen [Accountnaam: Get(AccountNaam)]
Opnieuw aanmelden [ ]
Else
Aangepast dialoogvenster tonen ["U hebt niet voldoende privileges om een account te verwijderen."]