Tabellen of opmerkingen in de relatiegrafiek verplaatsen
U kunt tabellen of opmerkingen in de relatiegrafiek verplaatsen om uw weergave van gerelateerde tabellen te ordenen.
Tabellen of opmerkingen verplaatsen:
1.
Raadpleeg Werken met de relatiegrafiek.
2.
De aanwijzer verandert om aan te geven dat u het object kunt verplaatsen.

Aanwijzer van tabel of notitie verplaatsen (Windows)
Aanwijzer van tabel of notitie verplaatsen (OS X)
3.
De aanwijzer verandert opnieuw wanneer u het object selecteert en sleept.

Tabel of aanwijzer is verplaatst (Windows)
Tabel of opmerking is verplaatst (OS X)
Opmerking  U kunt Shift ingedrukt houden en klikken op meerdere tabellen en opmerkingen en vervolgens slepen om meerdere objecten tegelijk te verplaatsen.
Verwante onderwerpen
Relaties
Relatiegrafiek