Tabel- en veldgegevens afdrukken
U kunt velddefinitiegegevens afdrukken voor een of meer tabellen of voor een of meer velden in een tabel.
Zo drukt u veldgegevens af voor één of meer tabellen:
1.
Kies Bestand > Beheren > Database en klik op het tabblad Tabellen.
2.
 •
 •
 •
3.
Klik op Afdrukken.
4.
Klik op OK (Windows) of Afdrukken (OS X).
FileMaker Pro drukt de veldnamen, veldtypen en formule/invoeropties af voor elke geselecteerde tabel.
Zo drukt u de veldgegevens voor bepaalde velden in een tabel af:
1.
Kies Bestand > Beheren > Database en klik op het tabblad Velden.
2.
3.
 •
 •
 •
4.
Klik op Afdrukken.
5.
Klik op OK (Windows) of Afdrukken (OS X).
FileMaker Pro drukt de veldnamen, veldtypen en formule/invoeropties af voor elk geselecteerd veld.
Verwante onderwerpen
Records afdrukken
Scripts afdrukken