Koppelingen naar ODBC-gegevensbronnen herstellen
Als een of meerdere tabelnamen in een ODBC-gegevensbron zijn gewijzigd, kunt u koppelingen tussen een FileMaker Pro-bestand en de externe gegevensbron (externe SQL-bronnen of ESS) bijwerken vanuit het dialoogvenster Database beheren.
Zo werkt u koppelingen naar ODBC-gegevensbronnen bij:
1.
Kies Bestand > Beheren > Database.
2.
FileMaker geeft tabellen uit de ODBC-tabel cursief weer. Als in de ODBC-gegevensbron een tabelnaam is gewijzigd, verschijnt de tekst <Tabel ontbreekt> in de kolom Details en verschijnt in het dialoogvenster Database beheren een knop Opnieuw koppelen.
3.
4.
Klik op Opnieuw koppelen.
5.
Als in de ODBC-tabel veldnamen zijn gewijzigd of ontbreken, dient u het veldschema te synchroniseren. Raadpleeg Gegevens bijwerken tussen FileMaker en ODBC-gegevensbronnen voor meer informatie.