Het dialoogvenster Veld opgeven
In dit dialoogvenster kunt u een veld kiezen.
1.
Als u een veld in een andere tabel wilt kiezen, kiest u de tabel uit de lijst met tabellen boven de lijst met velden. (U kunt ook de optie Database beheren kiezen om een nieuwe relatie of tabel te maken.) Selecteer vervolgens een veld in de lijst met velden.
Als de knop zichtbaar is, kunt u ook klikken op de knop Beheren Knop Beheren om een veld uit de huidige of een gerelateerde tabel te kiezen.
Opmerking  Wanneer het dialoogvenster Berekening opgeven wordt geopend vanuit het dialoogvenster Post verzenden, wordt standaard de waarde Huidige lay-out (lay-outnaam) geselecteerd in de lijst met tabellen en worden alleen de in de huidige lay-out zichtbare velden weergegeven. Als u alle veldnamen uit de huidige tabel wilt weergeven, kiest u Huidige tabel (Tabelnaam) in de lijst.
Verwante onderwerpen
Een Web Viewer toevoegen
Selectie controleren scriptstap
Wissen scriptstap
Kopiëren scriptstap
Knippen scriptstap
Veldinhoud exporteren scriptstap
Ga naar veld scriptstap
Berekend resultaat invoegen scriptstap
Huidige datum invoegen scriptstap
Huidige tijd invoegen scriptstap
Huidige gebruikersnaam invoegen scriptstap
Invoegen uit index scriptstap
Invoegen vanuit URL scriptstap
Tekst invoegen scriptstap
Plakken scriptstap
Veldinhoud opnieuw opzoeken scriptstap
Veldinhoud vervangen scriptstap
Veld instellen scriptstap
Volgende volgwaarde instellen scriptstap
Selectie instellen scriptstap