Problemen met het hosten van bestanden oplossen
Problemen met het hosten van een bestand
 •
Andere fouten en oplossingen
 •
Gebruik de volgende oplossingen als bewerkingen in gedeelde bestanden op het netwerk lang duren:
 •
 •
Gebruik de netwerkfunctie van FileMaker Pro, niet die van het besturingssysteem. U moet bestanden niet openen via Netwerkomgeving of een snelkoppeling (Windows), of door Ga naar > Verbind met server te kiezen of via een alias (OS X). Zorg dat het bestand eerst wordt geopend op de hostcomputer en open het bestand daarna als client. Lees ook het onderwerp over het gebruik van gedeelde bestanden als client.
Verwante onderwerpen
Databases op de hostcomputer worden niet weergegeven