GetAVPlayerKenmerk

Doel
Geeft als resultaat de instelling van het opgegeven kenmerk voor het audio-, video- of afbeeldingsbestand in een containerveld.
Opmaak
GetAVPlayerKenmerk(Kenmerknaam)
Parameters
Kenmerknaam - de naam van een ondersteund attribuut (zie hieronder)
Resulterend gegevenstype
tekst, getal
Afkomstig van
FileMaker Pro 14.0
Beschrijving
Deze functie wordt in FileMaker Go gebruikt. Als deze functie wordt aangeroepen wanneer het mediabestand wordt afgespeeld of is gepauzeerd, geeft deze als resultaat een waarde voor de huidige afspeelstatus van het bestand. Als de functie wordt aangeroepen wanneer geen mediabestand wordt afgespeeld, geeft deze als resultaat een waarde voor de status van het mediabestand dat als laatste is afgespeeld. Als de functie wordt aangeroepen wanneer geen mediabestand is afgespeeld, geeft deze als resultaat een lege tekenreeks of 0.
Kenmerken

Het gebruikte brontype voor audio- en videobestanden:
0 (Geen)
1 (URL)
2 (Veld)
3 (Lay-outobject)
4 (Actief object)
De URL, veldnaam of naam van het lay-outobject. Als Brontype 4 is (actief object), geeft source als resultaat een lege tekenreeks.
Een getal dat de status van het afspelen van de media voorstelt:
0 (Gestopt)
1 (Wordt afgespeeld)
2 (Gepauzeerd)
De gebruikte methode om de media weer te geven:
0 (Ingesloten)
1 (Volledig scherm)
2 (Alleen volledig scherm)
3 (Alleen audio)
De eindpositie van het afspelen (in seconden); geeft als resultaat 0 als het einde van de media bij het afspelen is bereikt.
Geeft informatie over de gebeurtenis die de laatste scriptactivering BijWijzigingAVPlayerObject of BijWijzigingAVPlayerBestand heeft geactiveerd.
0 (Onbekend)
1 (MediaAfspelenOpAfstand)
2 (PauzerenOpAfstand)
3 (AfspelenPauzerenWijzigenOpAfstand)
4 (VolgendeAfspelenOpAfstand)
5 (VorigeAfspelenOpAfstand)
6 (ZoekenOpAfstand)
7 (StoppenOpAfstand)
8 (ScriptMediaAfspelen)
9 (ScriptPresentatieWijzigen)
10 (ScriptAfspelenPauzerenWijzigen)
11 (ScriptStoppen)
12 (ScriptInstellingWijzigen)
13 (InternAfspelenPauzerenWijzigen)
14 (InternPresentatieWijzigen)
15 (InternZoeken)
16 (InternStoppen)
Geeft aan welk mediabestand erna moet worden afgespeeld:
0 (Geen)
-1 (Ga naar vorige)
+1 (Ga naar volgende)
0 als het afspelen met succes eindigt; geeft als resultaat 1 als het afspelen door een fout eindigt.
1 (Ja) als de afspeelregelaars zijn verborgen; in het andere geval is het resultaat 0 (Nee).
1 (Ja) als gebruikers het afspelen niet kunnen beheren; in het andere geval is het resultaat 0 (Nee).
1 (Ja) als de iOS-afspeelregelaars op het toegangsscherm of het regelpaneel zijn uitgeschakeld wanneer de media worden afgespeeld of zijn gepauzeerd; in het andere geval is het resultaat 0 (Nee).
1 (Ja) als de audio is gepauzeerd wanneer FileMaker Go zich op de achtergrond bevindt; in het andere geval is het resultaat 0 (Nee).
Het gebruikte brontype voor afbeeldingen:
0 (Geen)
1 (URL)
2 (Veld)
3 (Lay-outobject)
4 (Actief object)
Voorbeeld 1
Stopt het afspelen van een mediabestand als het momenteel wordt afgespeeld.
If [GetAVPlayerKenmerk("Afspeelstatus") = 1
AVPlayer Afspeelstatus instellen [Gestopt]
End If
Voorbeeld 2
Controleert de duur van een mediabestand en geeft een bericht weer als deze langer dan 30 minuten duurt.
If [GetAVPlayerKenmerk("duur") > 1800
Aangepast dialoogvenster tonen ["Overschrijdt maximale duur"; "De huidige video duurt langer dan 30 minuten."]
Else
AVPlayer Afspelen [Veld:Bibliotheek::Video]
End If
Voorbeeld 3
Speelt het mediabestand schermvullend af op een iPhone en ingesloten op een iPad.
If [Get(Apparaat) = 3 //iPad]
AVPlayer Afspelen [Object: "Container"; Presentatie: Start geïntegreerd]
Else If [Get(Apparaat) = 4 //iPhone]
AVPlayer Afspelen [Object: "Container"; Presentatie: Start volledig scherm]
Operatoren gebruiken in formules
AVPlayer Afspelen scriptstap
AVPlayer Opties instellen scriptstap
AVPlayer Afspeelstatus instellen scriptstap