Zoomknoppen gebruiken
Gebruik de zoomknoppen knop Uitzoomen en knop Inzoomen (onder in het documentenvenster) als u de afbeelding op het scherm wilt vergroten of verkleinen.
 •
 •
Opmerking  Wanneer in het dialoogvenster Voorkeuren op het tabblad Algemeen de optie Vensterinhoud vergroten voor betere leesbaarheid is ingeschakeld, of als uw systeem een HiDPI-scherm gebruikt, kunt u in Windows maximaal inzoomen tot 300%.
 •
Tip  Als u de knoppen voor in- en uitzoomen niet kunt gebruiken, is er waarschijnlijk een script uitgevoerd waardoor het zoomniveau is vergrendeld. Als u de zoomfunctie wilt herstellen, moet u een script uitvoeren met een stap waarmee u de vergrendelingsoptie voor het zoomniveau uitschakelt.