Informatie in woordenlijsten behouden
Bij de conversie wordt de verwijzing naar een woordenlijst anders verwerkt afhankelijk van het feit of u de standaardwoordenlijst of een eigen woordenlijst gebruikt.
 •
Standaardwoordenlijst: wanneer u een databasebestand converteert dat de standaardwoordenlijst (user.upr) gebruikt, wijst het geconverteerde bestand naar het bestand user.upr van FileMaker Pro 14. Daarom moet u informatie uit uw user.upr-bestand exporteren naar het recentste user.upr-bestand van FileMaker Pro voordat u de geconverteerde database gebruikt.
 •
Eigen woordenlijst: wanneer u een databasebestand converteert dat naar een bestand met een eigen woordenlijst verwijst, blijft het geconverteerde bestand op de vorige locatie naar de woordenlijst zoeken. Als u de woordenlijst op die locatie verplaatst of verwijdert, kan het geconverteerde bestand niet langer toegang krijgen tot de informatie in de eigen woordenlijst. Dat kan per ongeluk gebeuren als het oorspronkelijke bestand met de eigen woordenlijst zich in de vorige FileMaker Pro-map bevindt en u later de installatie van de vorige versie van FileMaker Pro ongedaan maakt.
Tip  Als u een eigen woordenlijst wilt behouden, verplaatst u het woordenlijstbestand naar uw map Documenten (Windows) of uw hoofdmap (OS X). Daarna, nadat u een databasebestand hebt geconverteerd, geeft u op dat het de woordenlijst op de nieuwe locatie moet gebruiken.
Verwante onderwerpen
Woordenlijsten voor spellingcontrole aanmaken, selecteren en bewerken