Laatst uitgevoerde zoekopdracht weergeven, herhalen of wijzigen
U kunt een recente zoekopdracht weergeven, herhalen of wijzigen.
Zo kunt u de recentste zoekcriteria weergeven of herhalen:
 •
Klik in de zoekmodus op de statusbalk op Opgeslagen zoekopdrachten en kies een zoekopdracht in de lijst Recente zoekopdrachten.
 •
Activeer de bladermodus en klik naast Zoeken op de pijl-omlaag (Windows) of klik op Zoeken en houd deze knop ingedrukt (OS X). Kies vervolgens een zoekopdracht in de lijst Recente zoekopdrachten.
Zo wijzigt u de recentste zoekcriteria:
1.
Klik in de zoekmodus op de statusbalk op Opgeslagen zoekopdrachten en kies een zoekopdracht in de lijst Recente zoekopdrachten.
2.
3.
Klik op Zoekopdracht uitvoeren om de zoekopdracht uit te voeren met de nieuwe criteria.
Opmerking  U kunt ook in de bladermodus de recentste zoekcriteria wijzigen door Records > Laatste zoekopdracht wijzigen te kiezen.
Zie Een zoekopdracht opslaan voor meer informatie over het weergeven en wijzigen van een opgeslagen zoekopdracht.