De tekstinvoermethode voor velden instellen
Als uw besturingssysteem is geconfigureerd om invoermethoden voor de invoer van tekst te ondersteunen, kunt u voor velden een tekstinvoermethode opgeven. U kunt bijvoorbeeld invoermethoden instellen voor velden die Japanse tekst bevatten.
Invoermethoden zijn hulpprogramma's die toetsaanslagen converteren naar tekens in een andere taal, zoals het Japans. FileMaker Pro ondersteunt de volgende Japanse invoermethoden:

•
 •
 •
Zo stelt u de tekstinvoermethode voor een veld in:
1.
Selecteer in de lay-outmodus één of meer velden.
Raadpleeg Objecten selecteren voor meer informatie.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik op Gegevens.