Lay-outthema's beheren
U kunt het dialoogvenster Thema's beheren gebruiken om een lijst met alle thema's in een bestand te bekijken, alsook het aantal lay-outs dat elk thema gebruikt. U kunt aangepaste thema's hernoemen, thema's in de lijst dupliceren, en thema's uit het bestand verwijderen.
Zo beheert u thema's:
1.
Kies Bestand > Beheren > Thema's.
U kunt een lijst met alle beschikbare thema's in het bestand bekijken. Vooraf gedefinieerde thema's (thema's die worden meegeleverd bij FileMaker Pro) worden tussen vierkante haakjes gezet (bijvoorbeeld, [Koel]). De kolom Aantal lay-outs toont het aantal lay-outs dat elk thema gebruikt.
2.

Selecteer een aangepaste thema, klik op Hernoemen en typ vervolgens een nieuwe naam.
3.
Klik op OK om het dialoogvenster Thema's beheren te sluiten.