Werken met het menu Scripts
Een scriptmap verschijnt als een vervolgmenu in het menu Scripts. In Windows plaatst FileMaker Pro net zoveel scripts en mappen in het menu Scripts als er op het scherm passen, afhankelijk van de beeldschermresolutie en de lengte van de script- of mapnamen. Als u wilt schuiven door de overige scripts en mappen, klikt u op het driehoekje onder in de lijst. In OS X is het menu Scripts verschuifbaar en is het maximumaantal scripts in het menu niet gebonden aan de grootte of resolutie van het beeldscherm. Zowel onder Windows als onder OS X wijst FileMaker Pro sneltoetsen toe aan de eerste tien scripts.
Kies Scripts > Scriptwerkruimte.