Veldframes weergeven of verbergen
U kunt instellen of veldframes worden weergegeven wanneer een record actief is in de modus Bladeren of Zoeken. Veldframes geven elk veld in een lay-out met een stippellijn aan, zodat gebruikers velden gemakkelijk kunnen zien. Als u echter randen aan veldobjecten hebt toegevoegd, zijn veldframes mogelijk overbodig.
Zo kunt u veldframes voor een lay-out weergeven of verbergen:
1.
2.
Klik op Lay-outinstelling Knop Lay-outinstelling in de lay-outbalk.
U kunt ook klikken op de naam van de huidige tabel van de lay-out.
3.
 •
Selecteer Veldframes tonen wanneer record actief is om veldframes weer te geven.
 •
Schakel het selectievakje Veldframes tonen wanneer record actief is uit als u de veldframes wilt verbergen.