Öppna Hantera datakällor
Syfte
Öppnar dialogrutan Hantera externa datakällor, där användaren kan skapa, redigera eller ta bort externa FileMaker eller ODBC-datakällor.
Format
Öppna Hantera datakällor
Tillval
Inga.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Nej
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Nej
Runtime-lösning
Nej
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Det här manussteget är detsamma som att välja Arkiv > Hantera > Externa datakällor.
Kommentar
 •
Användarens konto måste ha tilldelats Fullständig behörighet om det här manussteget ska kunna utföras. (Välj Kör manus med fullständig behörighet om du vill aktivera manuset för alla användare.)
 •
Exempel 1
Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill hantera databasens datakällor, och öppnar dialogrutan Hantera externa datakällor.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du hantera databasens externa datakällor?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Öppna Hantera datakällor
Relaterade avsnitt
Ansluta till datakällor
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)