Öppna Hantera containrar
Syfte
Öppnar dialogrutan Hantera containrar så att du kan hantera miniatyrinställningar och externa platser för containerinnehåll.
Format
Öppna Hantera containrar
Tillval
Inga.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Nej
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Nej
Runtime-lösning
Nej
Kommer från
FileMaker Pro 12.0
Beskrivning
Det här manussteget är detsamma som att välja Arkiv > Hantera > Containrar.
Kommentar
 •
Användarens konto måste ha tilldelats Fullständig behörighet om det här manussteget ska kunna utföras. (Välj Kör manus med fullständig behörighet om du vill aktivera manuset för alla användare.)
 •
Exempel 1
Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill redigera inställningar för miniatyrer, och öppnar dialogrutan Hantera containrar.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du ändra inställningar för miniatyrbilder i containerfält?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Öppna Hantera containrar
Relaterade avsnitt
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)