Återställ post/sökpost
Syfte
Återställer aktuell post eller fråga till det läge de var innan du började lägga till eller ändra data i posten.
Format
Återställ post/sökpost [Ingen dialogruta]
Tillval
Visa ingen dialogruta förhindrar att en dialogruta som ber användaren bekräfta återställandet visas när manussteget utförs.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Partiell
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Partiell
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Exempel 1
Visar en dialogruta om den aktuella posten har ändrats men inte verkställts. Ger användaren alternativet att återställa posten.
If [Get ( ÖppenPoststatus ) = 2]
Visa anpassad dialogruta ["Den här posten har ändrats från dess ursprungliga innehåll."]
#Knapp 1 är Verkställ. Knapp 2 är Återställ.
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 2]
Återställ post/sökpost [Ingen dialogruta]
Relaterade avsnitt
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)