Anpassa menyn Typsnitt (Windows)
Du kan anpassa menyn Typsnitt så att den innehåller bara de typsnitt du vill ha och så att alla typsnittsnamn visas i respektive typsnitt.
Så här anpassar du menyn Typsnitt i Windows:
1.
Om du arbetar i bearbetningsläget klickar du i et fält som innehåller text (valfritt fält utom containerfält).
2.
Välj Utforma > Typsnitt > Konfigurera/Fler typsnitt.
3.

Dubbelklicka på typsnittet i listan Visa i menyn. Du kan också klicka en gång för att markera typsnittet och sedan klicka på Radera.
Håll ned Skift medan du klickar i listan Visa i menyn (för typsnitt som ligger intill varandra i listan) eller håll ned Ctrl och klicka (för typsnitt som inte ligger intill varandra) på typsnitten som du vill ta bort. Klicka på Radera.
Klicka på Rensa alla.
Dubbelklicka på typsnittet som du vill lägga till under Tillgängliga typsnitt. Du kan också klicka en gång för att markera typsnittet och sedan klicka på Flytta.
Håll ned Skift medan du klickar i listan Tillgängliga typsnitt (för typsnitt som ligger intill varandra i listan) eller håll ned Ctrl och klicka (för typsnitt som inte ligger intill varandra) på typsnitten som du vill lägga till. Klicka på Flytta.
Klicka på Flytta alla.
Markera Visa typsnitten som de är.
Markera ett typsnitt i listan Tillgängliga typsnitt eller Visa i menyn och klicka sedan på Utför. (Denna åtgärd stänger dialogrutan.)
Relaterade avsnitt
Om textfält
Definiera fält som använder global lagring