Dialogrutan Ange avancerad stil Tillval
Du kan ange fönsterstil i definitionen av manussteget Nytt fönster. Den här dialogen visas när du väljer Ange avancerad stil eller klickar på Ange i dialogrutan Tillval för Nytt fönster.
Om du vill ange en fönsterstil väljer du Dokumentfönster, Flytande dokumentfönster eller Dialogfönster. Välj sedan en eller flera av följande alternativ för Fönsterkontroller.

Kommentar
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Eftersom dialogfönster är modala måste användarna stänga dialogfönster innan de kan öppna eller hantera andra öppna fönster eller växla från bearbetningsläge till layoutläge. Utvecklare kan dock använda ett manus för att öppna ett annat dialogfönster eller modalt verktygsfönster (exempelvis dialogrutan Hantera databas) medan ett dialogfönster är öppet. Mer information finns i tabellen med begränsningar för manussteg nedan.

Relaterade avsnitt
Nytt fönster