Använda zoomknapparna
Använd zoomknapparna, Kontrollknapp för utzoomning och Kontrollknapp för inzoomning, (längst ned i dokumentfönstret) om du vill förstora eller förminska bilden på skärmen.
 •
 •
Obs!  I Windows kan du endast zooma in till 300 % när du har valt Förstora fönstrets innehåll för bättre läsbarhet under fliken Diverse i dialogrutan Inställningar, eller om datorn har en HiDPI-skärm.
 •
Tips!  Om det inte går att använda zoomknapparna är det troligt att ett manus har körts som har låst förstoringsgraden. Du kan återställa zoomfunktionen genom att köra ett manus som har manussteget Sätt förstoringsgrad med tillvalet Lås avstängt.
Obs!  Du kan också nå zoomknapparna genom att välja Visa > Zooma in eller Zooma ut.