Hantera sparade sökposter
Om en sparad sökning eller de senaste sökningarna är tillgängliga för en användare beror på vilket konto som har använts och vilken tabell layouten baseras på, inklusive eventuella relaterade tabeller som det finns referenser till i sökvillkoren.
 •
 •
Obs!  Av de användare som är inloggade på samma FileMaker-konto kan bara en i taget ändra en sparad sökning.
Du kan redigera, duplicera eller radera en sparad sökning.
1.
I statuslisten klickar du på nedåtpilen intill Sök (Windows) eller klickar och håller ner Sök (OS X). Sedan väljer du Redigera sparade sökningar i listan.
2.

Ny eller Redigera
3.
Så här raderar du alla sparade sökningar för en användare från ett externt verifierat konto:
1.
Följ stegen i Skapa konton som verifieras via en extern server när du vill öppna dialogrutan Ändra konto.