Utforma objekt med Granskaren
I layoutläget kan du visa och ändra inställningar för objekt med Granskaren. Det finns en flik för varje typ av utformning. Placera pekaren över tillvalen på varje flik så visas en beskrivning av dem.
Som standard visas Granskaren framför dokumentfönster. Om du flyttar Granskaren nära kanten av datorskärmen eller utsidan av dokumentfönstret fästs det mot skärmens kant eller mot utsidan av dokumentfönstret. Om du vill lossa Granskaren från skärmen eller dokumentfönstret drar du bort det från kanten av datorskärmen eller utsidan av dokumentfönstret.
Det kan vara lättare att arbeta med en layout om du har flera Granskare-fönster öppna. Du kan till exempel visa fliken Data i ett Granskare-fönster och fliken Utseende i ett annat Granskare-fönster och ha tillgång till tillvalen på båda flikarna.
Så här öppnar du Granskare:
Välj Visa > Granskare.
Granskare-fönster