Arbeta med PDF-filer i interaktiva containrar
Tänk på följande när du arbetar med PDF-filer i interaktiva containrar:
 •
Om du vill infoga en PDF-fil i en interaktiv container väljer du Sätt in > PDF i bearbetningsläget. (Det här menyobjektet är otillgängligt om containerfältet inte är en interaktiv container.)
 •
 •
 •
Så här kopierar du text från en PDF-fil i en interaktiv container:
 •
 •
När du vill klistra in den kopierade texten markerar du ett område utanför fältet och väljer Redigera > Klistra in. Eller tryck på Ctrl+V (Windows) eller Kommando-V (OS X).
Så här kopierar du en PDF-fil i en interaktiv container:
 •
 •
Obs!  Det går inte att kopiera en PDF-fil med Redigera > Kopiera, eftersom texten i PDF-filen då kopieras. Du måste även hålla ned Alt-tangenten.
Så här raderar du en PDF-fil från en interaktiv container:
 •
Obs!  Om du trycker på tangenten för att radera tas inte PDF-filen bort från en interaktiv container.
Så här sätter du in en annan PDF-fil i en interaktiv container:
Den nya filen ersätter den tidigare.