Kopiera och flytta data i poster
Du kan kopiera eller flytta data till ett fält i samma post eller en annan post.

Markera fältets innehåll och välj Redigera > Kopiera eller Klipp ut. Visa en annan post om det behövs. Klicka i det fält som ska innehålla informationen och välj Redigera > Klistra in.
Välj Redigera > Kopiera när inga fält är markerade. Klistra in posten från Urklipp i det andra programmet.
Kopiera alla data i en post (inklusive alla relaterade poster i en portal och fält på flikpaneler eller glidpaneler som är den panel som ligger längst fram)
Välj Redigera > Kopiera när inga fält är markerade.
Kopiera alla hittade poster till Urklipp i textformat (men inte data från flikpaneler eller glidpaneler som inte ligger längst fram)
Håll ned Skift (Windows) eller Alt (OS X) medan du väljer Redigera > Kopiera när inga fält är markerade.
Kommentar
 •
Du kan kopiera värden från vilken fälttyp som helst (numerisk, text osv).
 •
 •
 •
När du kopierar en post kopieras allt utom informationen i containerfält. Informationen kopieras i tabbavgränsat format, i samma ordning som fälten har i layouten.
 •
 •
 •
 •
 •
Du kan kopiera och klistra in innehållet i enskilda celler i tabellvy. Du kan inte kopiera eller klistra in innehållet från flera celler, men du kan kopiera den aktuella posten eller de aktuella hittade posterna till Urklipp.
Relaterade avsnitt
Spara och kopiera filer
Gå mellan poster
Söka efter poster