Vensters en bestanden sluiten
U kunt FileMaker Pro-vensters en -bestanden sluiten zoals u dat normaal doet in de meeste Windows- en OS X-toepassingen. De wijzigingen die u in FileMaker Pro aanbrengt, worden tijdens het werken en bij het sluiten van een bestand automatisch opgeslagen.
Raadpleeg FileMaker Pro afsluiten voor meer informatie over het afsluiten van FileMaker Pro.
Zo sluit u een venster:
 •
 •
 •
 •
Kies Bestand > Sluiten.
Zo sluit u een bestand:
Gebruik de hierboven vermelde procedures om alle geopende vensters voor een bestand te sluiten.
Opmerkingen
 •
 •
Als u een gedeeld bestand host dat door een of meer clients is geopend, moeten die clients het bestand sluiten voordat u het bestand kunt sluiten.
Verwante onderwerpen
Bestanden openen
Problemen met het sluiten van bestanden oplossen
Gedeelde bestanden sluiten