Ondersteuning voor het gebruik van een muiswieltje
In FileMaker Pro kunt u een aanwijsapparaat (muis) met een bladerwiel gebruiken om door records te bladeren, omhoog en omlaag te schuiven en in een veld of portaal dat met een verticale schuifbalk is opgemaakt, te schuiven. In Windows kunt u ook de weergave op uw scherm vergroten of verkleinen (in- of uitzoomen).

•
OS X: Plaats in de formulierweergave op de statusbalk de cursor op het boekpictogram of de schuifregelaar en draai aan het muiswieltje. FileMaker Pro bladert door de records alsof u klikt op de linker- en rechterpagina's van het boekpictogram.